Körprov & Teoriprov

När det är dags för uppkörning avgör du och din trafiklärare i samråd med varandra. Din lärare kommer meddela dig när det börjar närma sig – och det är när hon/han tycker att du är godkänd på alla 15 moment som finns med i utbildningsplanen och är klar med alla teoritester på datorn.

Våra elever skriver sitt teoriprov i Borås eller Göteborg, det väljer eleven själv. Själva körprovet görs dock alltid här i Alingsås.

Teoriprovet ska vara godkänt innan du genomför ditt körprov. Teoriprovet är giltig i 4 månader. 

Den dagen du har ditt körprov så möts vi upp på trafikskolan innan själva provet. Du kommer då att få köra en uppvärmningslektion på 35 min innan provet för att bli lite ”varm i kläderna”.

Direkt efter uppvärmningslektionen åker vi till Trafikverket i Alingsås där din förarprövare kommer att vänta på dig. Vi ses igen direkt efter din uppkörning.

Hyra av bil vid prov (inkl. uppvärmning enligt ovan): 1530 kr

Kom ihåg att:

Betalningsinfo

Betalning sker i förväg med kort, via bankgiro 655-6872 eller med swish 123 570 6254.

Om avgiften inte är betald i tid och vi tvingas skicka ut ett inbetalningskort så tillkommer en aviseringsavgift på 50kr.

Avbokningsvillkor

Anmälan är bindande. Avbokning måste ske senast kl.13.00 dagen innan kurstillfället för att slippa bli debiterad. (Avbokning sker via sms 0709-62 37 09 eller via telefon 0322-63 88 83)

01 Primary (Vertical)/Colour/Light background/Swish_Logo_Primary_Light-BG_SVGCreated with Sketch. Betala med swish

Betala med swish